Autor: Linda Eensaar • 20. mai 2022

Emöke Sogenbits: aga nii pikka jamade rodu pole ma oma elus veel näinud!

"Kriisis on hea näha, et vahet pole, mis tööd teed, juhtidel on sarnased probleemid. Ma ei taha olla ebatsensuurne, aga kõige kõige hullem juhtimise juures on see, et mida kõrgemal kohal sa oled, seda hullem mhh-magnet sa oled," rääkis metallitööstuse Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits neljapäeval ja reedel toimuval Pärnu juhtimiskonverentsil.
Masina- ja metallitööstuse HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits Pärnu juhtimiskonverentsil.
Foto: Joanna Jõhvikas

"Ma ütlesin mõnda aega tagasi, et kui kõik jama läbi saab, siis näeme nüüd teises kvartalis selle jama vilju: kes elab ja kes sureb. Aga ma pean nüüd ütlema, et eestlased on ikka visad. Nii et ütlen nüüd, et näeme selgeid tulemusi alles neljandas kvartalis," ennustas Sogenbits, aga lisas resoluutselt: "Aga nii pikka jamade rodu pole ma oma elus veel näinud!"

Ta poleks iial arvanud, et mingi gripilaadne asi tekitab koleda ahela. Poleks iial arvanud, et üks risti-põiki vajuv laev võib põhjustada ülemaailmse transpordikriisi.

23. detsembril andis ülemus viimaks Emöke Sogenbitsile märku, et nüüd hakkavad asjad ilmselt klaaruma ja Sogenbits otsustas kõvasti kaaludes, et nüüd võib ta võtta lõpuks kaks vaba päeva. "Ja siis tuli see pagana Putin," sedastas Emöke ning ütles Venemaa riigipea kohta veel mõne krõbeda sõna.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077