Autor: Harro Puusild • 4. märts 2022

Tööstusjuht metallikriisist: varusid loetakse kilohaaval kokku

Metallitoorme kriisi tegelikku seisu näeme teises kvartalis, aga varusid loetakse juba praegu kilohaaval kokku, võtab metalli- ja masinatööstuse HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits praeguse turuolukorra kokku.
Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits.
Foto: Raul Mee

Me tegelikult ei tea, kust see löök tuleb, kuid näeme, et džungliseadused on juba käimas ja ettevõtted räägivad force majeure'ist, sõnab Emöke Sogenbits Ukraina-Vene sõda ja peatset metallitoorme kriisi kommenteerides.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077