Autor: Anu Jõgi • 5. mai 2022

Venemaa autotootja jagab hädas töötajatele köögiviljamaad ja seemnekartulit

Venemaa Kaliningradi oblastis Lääne firmadele autosid tootnud Avtotor jagab nüüd töötajatele välja maatükke ja seemnekartulit.
Foto: Avtotor

Avtotor nimetab ennast kodulehel Venemaa üheks suuremaks autotootjaks, kelle liinidelt vurasid välja uued BMWd, KIAd ja Hyundaid ning kes on tootnud aastas kuni 250 000 masinat. Oblasti jaoks on ettevõte kahtlemata oluline, sest siit tuli ligi 40 protsenti makstud maksudest ja üle 56% piirkonna mere- ja raudteekonteinerite veost oli seotud Avtotoriga. Ettevõttel on 3000 töötajat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077