Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2022

Solarstone tuli välja uue tootega

Kodumaine ehitisintegreeritud päikesepaneelide tootja Solarstone alustas päikesepaneelidega varjualuste pakkumist. Tegemist on selle aastanumbri sees juba teise uue tootega, varasemalt tutvustati elektrit tootvaid viilhalle.
Varjualusega toodetud energiat saab edukalt ära kasutada lähedalasuvas majapidamises.
Foto: Solarstone

Idufirma Solarstone tuli välja päikesepaneelidega autovarjualustega, mis pakuvad tõhusat viisi päikeseenergia kogumiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077