Autor: Tööstusuudised.ee • 11. jaanuar 2022

Taastuvenergia tootja Sunly ühendab jõud Poola päikeseenergia arendajaga Alseva Group

Taastuvenergia ettevõte Sunly ja Poola päikeseenergia arendaja Alseva Group ühendavad jõud, et kiirendada ja suurendada rohelisele energiale üleminekut.
Sunly juht Priit Lepasepp
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Mõlemad ettevõtted teatasid tehingust, mille järel omandab Sunly 100% Poola ühest suurimast päikeseenergia arendajast ja ehitajast Alseva Group-ist, ning Alseva Group-i praegused omanikud omandavad osaluse Sunlys.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077