Autor: Mait Kraun • 11. aprill 2022

Tööstusmetallide suuremat hinnalangust oodata ei ole

Tööstusmetallid on aprillis liikunud suuresti erisuunaliselt, tugevat tõusu on näidanud tsink ja tina, aga alumiiniumi ja nikli hinnad kukkusid mitme nädala madalaima tasemeni. Nafta järsk hinnalangus on toonud aga kaasa ka kütuste odavnemise.
Tööstusmetallide suuremat hinnalangust oodata ei ole
Foto: Pixabay

Metallihindu hoiavad ühelt poolt surve all tugevnev dollar ning Hiina koroonaviiruse juhtumite kasv, mis võib sealset nõudlust tublisti piirama hakata. Teisalt on ka mitmeid toetavaid faktoreid, mis on viimastel nädalatel tõstnud näiteks vase, tsingi ja tina hinda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077