Autor: Tööstusuudised.ee • 28. märts 2022

Robootikaföderatsiooni president Milton Guerry: sellist vägivalda on kurb näha

Meil on kurb näha selle vägivalla mõju ja eriti seda, mis on suunatud tsiviilisikute vastu, kommenteeris Rahvusvahelise Robootikaföderatsiooni president Milton Guerry oma pöördumises Venemaa rünnakut Ukraina vastu.
Rahvusvahelise robootikaföderatsiooni (IFR) president Milton Guerry.
Foto: IFR

„20. veebruaril (teadaolevalt algas rünnak 24. veebruaril – toim) raputas maailma üldsust Venemaa sissetung Ukrainasse. Meil on kurb näha selle vägivalla mõju, eriti seda, mis on suunatud tsiviilisikute vastu,“ kirjutas Milton Guerry oma pöördumises.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077