Autor: Harro Puusild • 23. detsember 2021

Tööstusrobotite tihedus maailma tehastes on viie aastaga pea kahekordistunud

Tööstusrobotite tihedus maailma tööstuses on viie aastage tõusnud 126 ühikuni, märkis Rahvusvaheline Robootikaföderatsioon.
Tööstusroboteid kasutatakse aina enam.
Foto: IFR

Aruandes World Robot Report 2021 märgitakse, et tööstusrobotite kasutamine jätkab kiiret kasvu terves maailmas ja nii jõudis robotite globaalne tihedus töötlevas tööstuses mullu 126 robotini 10 000 töötaja kohta. See on pea viis korda rohkem kui 2015. aastal, mil tehastes üle maailma oli käigus keskmiselt 66 robotit 10 000 töötaja kohta, märkis Rahvusvaheline Robootikaföderatsioon (IFR) pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077