Autor: Harro Puusild • 5. mai 2021

Põltsamaa Felixi uus robot Robotiina | Tehase juht: tegime seekord kolm põhimõttelist muudatust

Orkla gruppi kuuluv Põltsamaa Felix teatas äsja, et pakkimisrobotite Roberti ja Roberta kõrval on tööd alustanud ka kolmas robot Robotiina, kelle ülesandeks saab valmistoidu pakkimine. Tehase juhi Indrek Grossthali sõnul tehti uue roboti puhul kolm põhimõttelist muudatust.
Äsja tööd alustanud robot Robotiina tegeleb valmistoidu pakkimisega.
Foto: Orkla Eesti

"Roboti investeeringuni viiski meid igal aastal süvenev tööjõupuudus, mis möödunud aastal eriti terav," rääkis Põltsamaa Felixi tehase juht Indrek Grossthal Tööstusuudistele, miks otsustati ka kolmas robot osta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077