Autor: Tööstusuudised.ee • 26. jaanuar 2021

Orkla kuulub maailma 100 jätkusuutlikuma ettevõtte hulka

Eestis Kalevi ja Põltsamaa tehaseid omav Orkla on kantud maailma kõige jätkusuutlikumate ettevõtete Corporate Knights Global 100 indeksisse, mida esitleti Maailma Majandusfoorumil 25. jaanuaril. Indeks on saja maailma kõige jätkusuutlikuma ettevõtte edetabel, mis põhineb kokku 8080 ettevõtte analüüsil.
Orklale kuuluv Kalevi tehas.
Foto: Eiko Kink

Orkla on üks kahest nimekirjas olevast Norra ettevõttest, mis on võtnud sihiks vähendada pidevalt kasvuhoonegaaside heitkoguseid ning on Pariisi kokkuleppega kooskõlas seadnud teaduspõhised eesmärgid kasvuhoonegaaside vähendamiseks, piiramaks globaalset soojenemist, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077