• 16.06.21, 08:00

Andres Heinver uuest logistikarobotist: jäänud on andmete pool ja hinnaküsimus

Oma tehases uut logistikarobotit nimega Boxbot testiv toiduainetööstus Kulinaaria OÜ loodab uuele "töötajale" peagi päris ameti kätte anda. Praegu on siiski veel vaja robotit testida ja tootmistarkvaraga liidestada. "Mis seal salata, praegu on ikkagi ka veel hinnaküsimus," märgib Kulinaaria juht Andres Heinver.
Kulinaaria juhi Andres Heinveri sõnul on võib robotiprojekt aasta teises pooles jõuda etappi, kus ettevõte võib robotite tellimuse sisse anda.
  • Kulinaaria juhi Andres Heinveri sõnul on võib robotiprojekt aasta teises pooles jõuda etappi, kus ettevõte võib robotite tellimuse sisse anda.
  • Foto: Harro Puusild
2019. aastal hakati toiduainetööstuse Kulinaaria OÜ tehases testima logistikarobotit Boxbot, mille eesmärk saab tulevikus olema kauba transportimine ettevõtte tehases. Mai alguses teatas koos Kulinaariaga robotit arendav Taltech, et prototüübist on nüüdseks valminud uus ja veelgi nutikam versioon. Ladudes ja tehastes kaupu autonoomselt liigutama disainitud mobiilne robot on senisest suurema kandevõimega, varustatud parema tehnoloogiaga ning seda on võimalik läbi digitaalse kaksiku distantsilt juhtida.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.25, 11:21
Kuidas valida ettevõttesse õige riiulisüsteem?
Olgu tegu väikese laoruumiga või suure logistikakeskusega – sobiva riiuli leiab igasse keskkonda. Õige valiku tegemisel tuleb arvestada mitmete teguritega, näiteks hoiustatavate esemete kaalu ja ruumi eripäradega. Siin on mõned praktilised soovitused, mis aitavad sobiva riiuli leida.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele