Autor: Signe Sillasoo • 23. märts 2022

Trükitööstust raputav iduettevõte kaasas 400 000 eurot

Eestlaste asutatud iduettevõte Wisby käivitas ühe Euroopa esimese trükitööstuse online-tellimisplatvormi. Selleks kaasas Wisby 400 000 eurot investeeringuid Rootsi riskikapitali ettevõtte Icebreakers VC kaudu. Rahastust aitas läbi viia Eesti riskikapitali ettevõte Thorgage Ventures.
Uudne lahendus võimaldab Wisby tegevjuhi Kaspar Pälli sõnul katta kõik joogi- ning toiduainetööstuse etikettide tootmisega seotud vajadused.
Foto: Erakogu

Wisby tegevjuhi Kaspar Pälli sõnul toimub trükitööstuses tootjate ja tellijate vaheline suhtlus endiselt vanakooli stiilis ja vajab hädasti automatiseerimist.

“Wisby on üks Euroopa esimestest trükitööstuse, täpsemalt etikettide, online- tellimisplatvormidest, mis ühendab esimeses faasis etikettide tellijad tootjatega üle Euroopa. Meie ambitsiooniks on koondada enda platvormile Euroopa etiketitootjate tuumik ja laieneda trükitööstuse tellimisplatvormiks number üks," sõnas Päll.

Uudne lahendus võimaldab Pälli sõnul katta kõik joogi- ning toiduainetööstuse etikettide tootmisega seotud vajadused ja pakkuda kuni 25% soodsamaid hindu.

Pikemalt loe idufirmade portaalist foundME.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077