Möödunud aastal parima pereettevõtte tiitliga pärjatud Nõo Lihatööstuse nõukogu uue liikmena alustab Katrin Kruustük, mis aitab saavutada strateegilist eesmärki olla eelistatuim lihatööstus lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehena jätkab Simmo Kruustük ja liikmetena Katrin Kruustük ning Peeter Kõrv, kes kõik hoiavad tunnustatud pereettevõtte traditsioone.
Järgmise aasta eelarvet tehes kompame pimeduses, sest ei tea, mida sisend- või tooraine hinnad edasi teevad, avas Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük novembris Tööstuse äriplaani konverentsil oma uue aasta mõtteid.
Järgmisel aastal tähistab Nõo Lihatööstus oma 30. tegutsemisaastat. Ettevõte sai loodud 1992. aastal Nõo kolhoosi vorstitsehhi ruumides ning esimeseks tooteks oli legendaarne Nõo rulaad, mida valmistati toona 100 kilo päevas. Nüüdseks kuulub Nõo portfelli üle 400 lihatoote, mida on Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul väga palju, kuid tegemata ju ka jätta ei saa ning tootearendus käib pidevalt täiskäigul edasi.
Tallinna Direktorite Klubi andis täna üle järjekordse „Aasta noore juhi“ preemia, mille pälvis OÜ Nõo Lihatööstus nõukogu esimees ning müügi ja turundusdirektor Simmo Kruustük.
Majanduses valitsev ebakindlus sunnib paljusid ettevõtteid investeerimisplaane edasi lükkama, kuid sageli toovad just keerulistel aegadel tehtud nutikad otsused edu hetkel, kui turg taas kasvama asub. Õige hetke tabamiseks tuleb firma tegemistesse sügavam pilk heita, plaanid selgelt paika sättida ning õigel ajal õiged sammud astuda. Kuidas see täpsemalt käib ja kes ütleb, millal on just sinu äri jaoks see kõige õigem aeg?