Möödunud aastal parima pereettevõtte tiitliga pärjatud Nõo Lihatööstuse nõukogu uue liikmena alustab Katrin Kruustük, mis aitab saavutada strateegilist eesmärki olla eelistatuim lihatööstus lisaks Eestile ka Lätis ja Leedus.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehena jätkab Simmo Kruustük ja liikmetena Katrin Kruustük ning Peeter Kõrv, kes kõik hoiavad tunnustatud pereettevõtte traditsioone.
Järgmise aasta eelarvet tehes kompame pimeduses, sest ei tea, mida sisend- või tooraine hinnad edasi teevad, avas Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük novembris Tööstuse äriplaani konverentsil oma uue aasta mõtteid.
Järgmisel aastal tähistab Nõo Lihatööstus oma 30. tegutsemisaastat. Ettevõte sai loodud 1992. aastal Nõo kolhoosi vorstitsehhi ruumides ning esimeseks tooteks oli legendaarne Nõo rulaad, mida valmistati toona 100 kilo päevas. Nüüdseks kuulub Nõo portfelli üle 400 lihatoote, mida on Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul väga palju, kuid tegemata ju ka jätta ei saa ning tootearendus käib pidevalt täiskäigul edasi.
Tallinna Direktorite Klubi andis täna üle järjekordse „Aasta noore juhi“ preemia, mille pälvis OÜ Nõo Lihatööstus nõukogu esimees ning müügi ja turundusdirektor Simmo Kruustük.
Pakendivaldkond on majanduse peegel, sest pakendite tellimuste maht näitab selgelt, kuidas läheb ettevõtetel toidu-, elektroonika-, mööbli- või keemiatööstuses. Multipakend Tootmine OÜ tegevjuht Mihhail Tšernjak nendib, et ajad pole lihtsad, kuid tänu heale partnerlusele pikaajalistele klientidega saadakse hakkama ka keerulisematel perioodidel.