Autor: Tööstusuudised.ee • 11. jaanuar 2022

Aasta nooreks juhiks valiti Simmo Kruustük

Tallinna Direktorite Klubi andis täna üle järjekordse „Aasta noore juhi“ preemia, mille pälvis OÜ Nõo Lihatööstus nõukogu esimees ning müügi ja turundusdirektor Simmo Kruustük.
Simmo Kruustük (vasakul) ja Raimo Randmäe aasta noore juhi tiitli üleandmisel.
Foto: Tallinna Direktorite Klubi

Tallinna Direktorite Klubi presidendi Raimo Randmäe sõnul otsustas klubi anda tunnustuse Simmo Kruustükile just seetõttu, et east hoolimata on Kruustük noorema põlvkonna väljapaistev juht, kes võttis Nõo Lihatööstuse tüürimise üle keerulisel ajal üle-eelmise aasta sügisel, kui lahkus ettevõtte asutaja ja tema isa Toomas Kruustük.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077