Autor: Helen Külaots • 16. detsember 2021

Simmo Kruustük: järgmise aasta eelarvet tehes kompame pimeduses

Järgmise aasta eelarvet tehes kompame pimeduses, sest ei tea, mida sisend- või tooraine hinnad edasi teevad, avas Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük novembris Tööstuse äriplaani konverentsil oma uue aasta mõtteid.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Raul Mee

Simmo Kruustük rääkis ettekandes, et lihatööstus pakub tööd umbes 3000 inimesele, mis teeb sellest suurima töötajate arvuga toiduainetesektori. Eestis on 62 erinevat lihatööstust ja konkurents äärmiselt tihe – tihedam kui piima- või pagaritööstuses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077