Autor: Janeli Janson • 17. veebruar 2022

Väikefirmast suurtootjaks: mööblitootja Woodman sirutab käe 10 miljoni poole

Aastaid tagasi nõukaaegses tsehhis tootmisega alustanud Woodman seilab praegu edu laineharjal, eksportides lõviosa toodangust suurtele turgudele ja sihtides juba 10 miljoni euro suurust käivet. Edu taustal tuleb aga hakkama saada selliste kõigile tuntud probleemidega nagu materjali- ja tööjõukriis, mis toob ettevõtte hinnangul mööbli­tööstuses kaasa ühe olulise muutuse.
Vasakul Woodmani müügidirektor Tarvo Mardo ning paremal juht ja omanik Toomas Sutrop.
Foto: Janeli Janson

Kesk-Eestis, Mäo ristist linnulennult napi kilomeetri kaugusel tegutseb väike tänapäevast (contemporary) mööblit valmistav tehas Woodman OÜ, mis kasvab praegu nagu pärmi peal. Nõudlus on laes. Mullu kerkis müügitulu üle 20 protsendi, ligi seitsme miljoni euroni. “See on rekord,” on ettevõtte müügidirektor Tarvo Mardo tulemusega rahul ja lisab, et lähiaastatel püütakse juba 10 miljoni piiri.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077