Autor: Tööstusuudised.ee • 17. veebruar 2022

Kuidas tarkvararoboti abil töötajad mõttetust käsitööst päästa?

17.-18. märtsil toimub Kultuurikatlas konverents-mess "Tark tööstus 2022: Uus tase", kus lisaks põhiprogrammile on võimalik kuulata kokku 24 töötuba-praktikumi. Üks töötubadest võtab fookusesse äriprotsesside automatiseerimise tarkvararobotiga, et vähendada rutiinset käsitööd ja korduvaid liigutusi.
Columbus Eesti automatiseerimise (RPA) ja tehisintelligentsete (AI) lahenduste ekspert Kaspar Saarmann.
Foto: Columbus Eesti

Protsessid ja tööülesanded, kus rutiinne käsitöö ja korduste osakaal on suur, tekitavad pudelikaelu ja annavad võimaluse inimlikust eksitusest tulenevate vigade tekkimiseks. Äriprotsesside automatiseerimine tarkvararoboti abil on võrdlemisi lihtne lahendus, kuid seda kasutuselevõttu võib takistada vähene teadlikkus ja mulje, et automatiseerimine on kallis, juurutus võtab aega ja on keeruline ning vajaks kasutajalt IT-haridust või vähemalt uute IT-süsteemide loomist.

Töötoas "Kuidas tarkvararoboti abil töötajad mõttetust käsitööst päästa?" räägime Microsoft Power Automate näitel, kuidas protsesse on võimalik automatiseerida kohe, lihtsate sammude ja jõukohase eelarvega. Sealjuures ei ole vaja ka olemasolevaid süsteeme ümber ehitada. Räägime ka sellest, kuidas tarkvararobotid aitavad meie protsesse efektiivsemaks muuta, kulusid vähendada ja töötajate rahulolu tõsta.

Sihtgrupp: juhid, finantsjuhid, tootmisjuhid, arendusjuhid, kelle meeskondades tehakse tänaseni igapäevaselt palju käsitööd.

Töötoa viib läbi Columbus Eesti automatiseerimise (RPA) ja tehisintelligentsete (AI) lahenduste ekspert Kaspar Saarmann.

"Tark tööstus 2022: Uus tase" programmi ja registreerimisvõimaluse leiab aadressil www.smartindustry.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077