Autor: Tööstusuudised.ee • 9. veebruar 2022

Aivar Aus hakkab vastutama Food Unioni Euroopa üksuste äritegevuse arendamise eest

Food Unioni Grupi Euroopa juhtkonnas toimus muudatus ning tegevjuhi ametikohale asub Food Unioni Euroopa senine finantsjuht Arturs Cirjevskise. Food Unioni Taani, Norra ja Rumeenia äriüksustes vastutab edaspidi kommertsjuhina äritegevuse arendamise eest Premia Tallinna Külmhoone AS juhatuse esimees Aivar Aus, kes jätkab samal ajal ka oma senisel ametikohal.
Konverents Tööstuse Äriplaan 2017
Foto: Raul Mee

Aivar Ausil on ligi 30-aastane mitmekülgne töökogemus jäätiseäris, kus ta on töötanud müügijuhina, jäätisevabriku juhina ja viimased ligi 7 aastat Premia Tallinna Külmhoone tegevjuhina. Food Unioni grupi Euroopa uue tegevjuhi Arturs Cirjevskise sõnul on Aivar Ausi pikaaegne silmapaistev töö ning kogemused Eesti suurima ja vanima jäätisetootja Premia kaubamärkide arendamisel, tootmisel ning turustamisel, samuti edukas sisenemine Eesti piimatoodete turule ning Premia viimaste aastate pidev kasv heaks aluseks, mille pinnalt viia koos Food Unioni Läti kogenud meeskonnaga ellu kontserni järgmine arenguetapp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077