Autor: Tööstusuudised.ee • 7. veebruar 2022

Viljandi Aken ja Uks kasvatas käivet ja kasumit

Viljandi Aken ja Uks AS majandusaasta aruandest selgub, et ettevõte kasvatas 2020. aastal nii käivet kui kasumit. Kui müügitulu kerkis pea 106 miljoni euroni, siis ärikasum enam kui kaks korda 3,4 miljonini.
Viljandi Aken ja Uks tehas
Foto: Viljandi Aken ja Uks AS

Äripäeva Infopanka on laekunud Viljandi Aken ja Uks AS-i majandusaasta aruanne, mis kajastab 2020. aasta majandustulemusi ja kust selgub, et ettevõtte konsolideeritud müügitulu kasvas tunamullu 12,7% pea 106 miljoni euroni. Ärikasum kasvas seejuures aga üle kahe korra enam kui 3,4 miljonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077