Autor: Mait Kraun • 26. oktoober 2021

Londoni metallibörsi indeks tõusis ajaloolise rekordi

Metallide hinnad jätkasid ka see nädal tõusu, tsink jõudis kõrgeima tasemeni alates 2007. aastast, sest Euroopat ja Aasiat räsiv energiakriis jätkub ning tootjad on sattunud surve alla. See aitas Londoni metallibörsi indeksil tõusta ajaloolise rekordini.
Foto: Pixabay

Kõrged hinnad võivad püsima jääda, sest energiaturu kriis jääb metalliturgu mõjutama, teatasid Shanghai Metals Marketi analüütikud. Väga tugev nõudlus, tarneahela kriis ning inflatsiooniootuste kasv on metallidele vaid hoogu juurde andnud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077