Autor: Tõnu Tramm • 20. september 2021

Registreerimine Ostujuhtimise Aastakonverentsile on alanud!

Algas registreerimine 17. Ostujuhtimise Aastakonverentsile, mis toimub tänavu 20. oktoobril Tallinnas Nordic Hotel Forumis ja mille alapealkiri on „Ostujuht kui kulujuht.“ Soodsaim hind konverentsile kehtib veel kuni 22. septembrini.

Iga-aastane Ostujuhtimise Aastakonverents alapealkirjaga "Ostujuht kui kulujuht", toob 20. oktoobril taas kokku ostu- ja hankejuhtimise eksperdid ja praktikud, et rääkida valdkonna kõige aktuaalsematest teemadest.

Konverentsil saab osaleda nii saalis kui veebis - osalejatele on konverents järelvaadatav. Selle aastal konverentsipäev jaguneb kolmeks sessiooniks: Mida õpetas koroonakriis ostujuhtidele, kuidas teistmoodi osta ja kulude juhtimine

Konverentsi programmijuht Anus Soomets toob välja teemad, mille pärast tasub kindlasti tänavusel konverentsil osaleda: „Räägime, mida tervise- ja tarnekriis ostujuhtidele õpetas ning kuidas jõuda alternatiivsete tarnijateni. Samuti võtame fookusesse innovatsiooni ning küsime, kas kriis on näidanud, et ostujuhtimise automatiseerimine vajab senisest kiiremat käiku? Lisaks arutleme, milline on uutmoodi ostmine ja kuidas mitte osta nii, nagu ostsime viis aastat tagasi ja päeva viimases plokis räägime kuludest ning küsime, kas ostujuhi aega on võimalik targemini ära kasutada, ehk kas ostujuhil võiks olla veel mõni roll ettevõttes? Teisisõnu, kas ostujuht võiks olla kulujuht ja pühenduda senisest enam prognoosimisele,“ rääkis Soomets.

Oma esinemise on kinnitanud Glamoxi juhatuse esimees ja Keila tehase juht Virve Jõgeva, ettevõtja, juhtimisstrateeg, konsultant ja koolitaja Birgit Linnamäe, Telia Baltikumi operatiivse ostujuhtimise üksuse juht Heleri Kirss jt. Esinejate nimekiri täieneb jooksvalt. Konverentsi modereerib hanke- ja tarneahela juhtimise ekspert ning koolitaja, TalTechi ja Tallinna Majanduskooli õppejõud Kerttily Golubeva.

Konverentsile kirja saab panna SIIN! Soodsaim hind kehtiv veel kuni 22. septembrini!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077