Autor: Logistikauudised.ee • 3. detsember 2020

Galerii! Ostujuhtimise aastakonverents keskendus protsessidele ja mõõdikutele

2. detsembril toimus Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses 16. Ostujuhtimise aastakonverents, mis keskendus ostujuhtimise edukusele ja selle mõõtmisele ning mida jälgis saalis ja veebis üle 100 osaleja.
16. Ostujuhtimise aastakonverents keskendus ostutöö edukusele ja selle mõõtmisele.
Foto: Raul Mee

Selle aasta takonverents keskendub ostujuhtimise edukusele ja selle mõõtmisele. Konverentsil küsiti, mis ikkagi tagab edukuse ja kuidas seda sdukust mõõta? Kuidas erinevad ettevõtted on oma ostuprotsessid üles ehitanud ja kui palju on tänane muutuv maailm seda kõike mõjutanud?

Tutvu täpsema programmiga SIIN.

02DEC2020 Ostujuhtimise Aastakonverents 2020 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077