Autor: Tööstusuudised.ee • 30. august 2021

Pärnu Tarneahelakonverents toimub juba järgmisel nädalal

Pärnu Tarneahelakonverents keskendub tänavu mõõtmisele ja toimub 9.-10. septembril Tartus Vanemuise kontserdimajas. Konverentsil on kirjas pea 280 osalejat ning programmi on lisandunud mitu uut esinejat ja kaks täiendavat tehasekülastust.
Pärnu Tarneahelakonverents 2020 toimus Pärnus ja selle avaesineja oli slackliner Jaan Roose.
Autor: Raul Mee

Mida ei mõõda, seda ei juhi“ ja „mida mõõdad, seda saad“ on kaks hüüdlauset, millega on iga juht kas positiivsel või negatiivsel moel kokku puutunud. 2021. aasta tarneahelakonverents võtab luubi alla aga kogu tarneahela mõõtmise, millest räägivad kogenud juhid ja tarneahela eksperdid.

Konverentsi peaesineja on tarneahela ekspert ja Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) Euroopa juhtkonna liige Len Pannett.

Augustis on konverentsile lisandunud mitmeid eksperte:

a) Viktor Mahhov on finantsjuhtimise ekspert ja praegune Healthy Networksi finantsjuht. Varem on Viktor töötanud aga sellistes tuntud ettevõtetes nagu Ekspress Grupp, Scandagra Eesti ja Eesti Energia. Viktor kõneleb teemal „Kuidas juhtida muutusi, mis kaasnevad võtmemõõdikute süsteemi väljavahetamisega?“;

b) Katri Link on kommunikatsiooniekspert, kodanikualgatuste "500 Kleiti" ja PAI eestvedaja, kes on suure osa oma karjäärist teinud hoopis võõrsil. Aastatel 2008-2016 töötas Katri avalike suhete juhina rahvusvahelises finantsettevõttes Ecclesiastical Group. 2016 asus Katri tööle Riigikantselei Euroopa Liidu sekretariaadis nõunikuna ja 2017. aastal sai temast Tallinki kommunikatsioonidirektor. Katri kõneleb konverentsil teemal „500 kleidi lugu: Kas ja kuidas aitab mõõtmine eriprojektide puhul?“;

c) Tarmo Kärsnal on pikaaegne kogemus panganduses ja telekomisektoris, kus ta on valdavalt juhtinud müüki ja tegelenud äriarendusega. Viimased enam kui kolm aastat on Tarmo olnud seotud Alexelaga, kust tema vastutada on müük, teenuste arendus ja kütuste logistika. Tarmo kõneleb konverentsil teemal „Alexela kogemus: Mõõtmine tagab tulemuse vaid siis, kui mõõta õigeid asju“.

Lisaks ettekannetele toimuvad konverentsil ka mitmed töötoad ja tehasekülastused.

Tehasekülastusi on kokku 4: metallitööstus Hanza Mechanics, metallitööstus Torm Metall, pakendi- ja trükitööstus Kroonpress (UUS) ning pakendi- ja trükitööstus Estiko-Plastar (UUS).

Tutvu täispika programmiga SIIN ja pane end kirja SIIN.

Osalevate ettevõtete nimekirjaga saab tutvuda SIIN.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077