Autor: Tööstusuudised.ee • 29. märts 2021
Ainult tellijatele

ABB ja Amazon alustasid koostööd elektrisõidukiparkide alal

Elektriautode laadimisparkla.
Autor: ABB

ABB Grupp ja Amazon Web Services (AWS) teatasid koostööst elektrisõidukiparkide pilvepõhise halduslahenduse väljatöötamiseks. Reaalajas töötav digilahendus optimeerib elektrisõidukite tõhusat kasutamist ja kiirendab sõidukiparkide elektrifitseerimist.

Koostöös ühendatakse ABB laialdased kogemused energiahalduses, laadimistehnoloogias ja e-mobiilsuse lahendustes ning AWSi asjatundlikkus pilvetehnoloogiate ja tarkvara alal. Uus platvorm, mis on plaanis välja tuua juba 2021. aasta teisel poolel, pakub kohandatud kasutuskogemust. Alates laadimispunktist kuni sõidukipargi andmete juhtpaneelini muudab see laadimise haldamise tõhusamaks ja töökindlamaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077