Autor: Tööstusuudised.ee • 25. november 2020

Suur galerii! Vaata, kes käisid Energia aastakonverentsil

24. novembril toimus taas iga-aastane energiasektori suursündmus Energia aastakonverents, mida jälgis saalis ja veebis kokku enam kui 100 osalejat.
Energia aastakonverentsi avasõnad lausus majandus- ja taristuminister Taavi Aas
Foto: Raul Mee

Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud konverentsil võeti luubi alla taastuvenergia - anaüüsiti meretuuleparkide potentsiaali ja vesiniku kasutamise võimalusi, räägiti sellest, milline on pankade roll rohepöörde saavutamisel ja taastuvenergia põhine energiasüsteem. Juttu oli ka energiaprojektide kitsaskohtadest planeerimismenetluses ja regulatiivsetest muudatustest.

Fotode autor Raul Mee.

24NOV2020 Energia Aastakonverents 2020 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077