Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. november 2020

Puidusektori tippjuht Tõnu Ehrpais: tööturul on liikvel palju häid inimesi

Oleme kolmandas kvartalis väga aktiivselt ja edukalt tegelenud värbamisega ja tuleb tunnistada, et tööturul on liikvel palju häid töötajaid, ütleb Nordwoodi juhatuse liige Tõnu Ehrpais.
Tõnu Ehrpais
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Metsa- ja puidusektor on Eesti väliskaubanduse vedur ja suurim tasakaalustaja. Mullu eksporditi puidupõhiseid tooteid 2,4 miljardi euro väärtuses. Aga veelgi olulisem on, et sektor pakub otseselt või kaudselt tööd 60 000 Eesti inimesele ja seda peamiselt väiksemates maapiirkondades. Kuidas koroonapandeemia on sektori igapäevatööd mõjutanud, rääkis Nordwoodi juhatuse liige Tõnu Ehrpais.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077