Autor: Ott Aava • 6. oktoober 2020

Millele tähelepanu pöörata ettevõtte restruktureerimisel?

Ettevõtete restruktureerimine või reorganiseerimine tähendab üldiselt muudatuste tegemist ettevõttes või grupis. Kuigi meedias kiputakse seda kajastama üldiselt ettevõtte finantsraskuste kontekstis, kasutatakse ettevõtte restruktureerimist ka täiesti toimivate ettevõttete korral. Põhjuseid selleks on mitmeid, kirjutab Advokaadibüroo COBALT valdkonna nõunik Ott Aava.
Ott Aava
Foto: Advokaadibüroo COBALT

Restruktureerimine on sageli pikk ja keeruline protsess, mistõttu kaalutakse hoolikalt, kas seda üldse ette võtta. Restruktureerimise põhjuseid on palju, kuid üldjuhul jagunevad need kolmeks:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077