Autor: Kaspar Allik • 11. september 2020

Mistra-Autexi omanik Priit Tamm: autode kasvava nõudluse taga on vaeste riikide rikastumine

Euroopa autotootjate aktsiatest on üllatuslikult saanud kestva koroonapandeemia võitjad, sest inimesed vaatavad aina enam autotranspordi poole, kirjutab Bloomberg. Nõudluse taastumist näeb ka autotööstusele allhanget tegev Eesti ettevõte Mistra-Autex AS.
ASi Mistra-Autex juht ja omanik Priit Tamm.
Foto: Liis Treimann

„Meie tooted lähevad praegu enamikus Volvosse, teatud Volkswageni markidesse ja teatud Roveri markidesse. On ka BMWd ja Porschet, aga need on üksikud mudelid,“ ütles Mistra-Autexit pea 30 aastat juhtinud Priit Tamm Äripäevale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077