Autor: Tõnu Tramm • 31. august 2020

HKScani logistikadirektor: mõnes mõttes on see kriis ettevõttele hea

Mõnes mõttes on selline kriis ettevõttele hea, sest paneb asju teistmoodi nägema, ütles HKScani Baltikumi logistikadirektor Tarmo Rei 25. augustil konverentsil Laoseis 2020.
HKScan Baltikumi logistikadirektor Tarmo Rei
Foto: Harro Puusild

"Mõnes mõttes on selline kriis ettevõttele hea. See paneb asju nägema teistmoodi ja toob inimesed mugavustsoonist välja," rääkis HKScani logistikadirektor Tarmo Rei 25. augustil Äripäeva teemaveebi Logistikauudised.ee konverentsil "Laoseis 2020".

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077