Autor: Tööstusuudised.ee • 27. juuli 2020

Eestisse kolitud tootmisliin kergitas Stoneridge`i siinse üksuse kasumit

Globaalse järelturu tootesegmendi jaotuskeskuse nihutamine Suurbritanniast Dundeest Tallinna üksusesse kasvatas AS Stroneridge Electronisci müügitulu 13,6% võrra ning kergitas mulluse ärikasumi 3,68 miljoni euroni.
Stoneridge`i MirrorEye® kaamerasüsteem veokitele ja bussidele pälvis tänavu kevadel maineka Automotive News PACE Awardi.
Foto: Stoneridge

Sõidukite elektroonikaseadmete tootmisele keskendunud rahvusvahelise kontserni Stoneridge i Eesti tütarettevõte tegi möödunud aastal viimaste aastate suurima käibe (70,57 miljonit eurot) ja teenis rekordilise kasumi (3,68 miljonit eurot).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077