Autor: Tööstusuudised.ee • 8. mai 2020

ABB eksperdid selgitavad: kuidas juhtida ostutööd ja tarneid kriisiajal?

Koroonakriis on valusalt löönud ka globaalseid tarneahelaid, aga kuidas selles olukorras tarneahelad ikkagi töös hoida? ABB eksperdid räägivad oma kogemustest ja töömeetoditest, mis neil oma tööd paremini teha aitavad.
<strong >ABB tarneahela eksperdid Heimar Leoste</strong> (komplektalajaamade tehase tarneahela juht), <strong >Maria Timofejeva</strong> (globaalse transpordi spetsialist) ja <strong >Henry Arusaar</strong> (GBSi tarneahela juht).
Foto: ABB

Juba 26. mail toimub veebiseminar "Tarneahela juhtimine kriisiajal", kus globaalse tööstushiiu ABB tarneahela eksperdid räägivad oma kogemustest ja töömeetoditest, mis aitavad keerulisel ajal ellu jääda.

Seminaril saab vastuse järgmistele küsimustele:

• kuidas juhtida ostutööd ja tarneid kriisiajal;

• kuidas juhtida laotööd ja logistika kriisiajal;

• millised on globaalse transpordi väljakutsed;

• millised on kriisiajal üksuse ootused ja kuidas neid ka täita.

Veebiseminari viivad läbi ABB tarneahela eksperdid Heimar Leoste (komplektalajaamade tehase tarneahela juht), Maria Timofejeva (globaalse transpordi spetsialist) ja Henry Arusaar (GBSi tarneahela juht).

Loe veebiseminari kohta täpsemalt ja registreeri SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077