Autor: Äripäev • 6. detsember 2019

Värvitööstust Eskaro asus juhtima Ott Licht

Ott Licht
Foto: Eskaro
Selle aasta detsembrist võttis värvitööstuse Eskaro AS juhtimise enda õlgadele Ott Licht, kes on varem juhtinud ettevõtteid Enefit Solutions AS, Viru Õlu AS ja Eesti AGA AS.

Licht ütles, et tema eesmärk on muuta ettevõte paindlikumaks ja tõusta partnerite silmis esimeseks valikuks. "Eskaros on aja jooksul loodud väga tore ja tegus meeskond,” lisas Licht.

Lichtil on kõrgem tehnika- ja majandusharidus. Ta on lõpetanud 1982. aastal Tallinna Ehitus- ja Mehaanikatehnikumi, 1989. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi ning 2004. aastal on omandanud rahvusvahelise ärijuhtimise magistrikraadi Estonian Business Schoolis.

AS Eskaro on 1993. aastal asutatud tootmisettevõte. Alates 2008. aastast kuulub AS Eskaro rahvusvahelisse ettevõtete gruppi Eskaro Group AB.

Maardus asuv Eskaro tehas valmistab värve, lakke, pahtleid, liime, puidukattevahendeid ja muid materjale, ühtekokku üle 200 erineva toote. 2019. aasta käive tuleb ligikaudu 8 miljonit eurot. Tehas annab tööd 75 inimesele.

Eskaro tooted on müügis Eestis, Lätis, Venemaal, Ukrainas, Valgevenes ja Soomes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077