Autor: Tööstusuudised.ee • 23. aprill 2019

Raasiku Elektrit hakkab juhtima Rasmus Nõupuu

Uus tegevjuht Rasmus Nõupuu
Foto: Raasiku Elekter
Elektrikilpide tootja Raasiku Elekter tegevjuhiks saab varem ettevõttes peamiselt lehtmetalli puudutavaid projekte juhtinud Rasmus Nõupuu.

Sellest nädalalast asub Raasiku Elektri uue tegevjuhina ametisse Rasmus Nõupuu, kes liitus meeskonnaga 2018. aasta viimases kvartalis ning juhtis seni peamiselt lehtmetalli puudutavaid projekte Eestis ja välismaal, teatas ettevõte Tööstusuudistele.

Kokku laekus uue tegevjuhi konkursile ligi 70 avaldust, mis on ettevõtte nõukogu sõnul rohkem kui eelmisel konkursil, mil uueks juhiks valiti Kristo Kaugija. Raasiku Elektri nõukogu otsustas uue tegevjuhi valida ettevõtte seest põhjusel, et ettevõtet tundval juhil on parem tunnetus nii finantsilises mõttes kui ka tulevikku silmas pidades.

Nõukogu esimehe August Kulli sõnul asus praegu ametist lahkuv Kristo Kaugija ettevõtet juhtima väga keerulises olukorras. “Tema juhitud ajal on ettevõte leidnud väljapääsu keerulisest majandusseisust, sisenenud uutele turgudele ning andnud ettevõttele oma meeskonnaga noorema ja kaasaegsema näo. Uuelt tegevjuhilt eeldame, et ta jätkaks liikumist samas suunas ja seda veelgi innukamalt," ütles Kull.

Ettevõtte uus tegevjuht Rasmus Nõupuu leiab, et tema määramine uueks tegevjuhiks on töötajate suhtes kõige parem variant. Uue juhi tuleku puhul eeldatakse miskipärast, et uus juht hakkab kohe midagi ümber korraldama ja eelkõige just meeskonna osas suuri muudatusi tegema, märkis Nõupuu. "Tundes ettevõtte siseelu ja olles kursis töös olevate projektidega, ei pea kartma, et selles osas hakkaksid suured muutused toimuma," kinnitas värske tegevjuht, kuid lisas, et mingeid muudatusi on siiski oodata. "Need saavad olema suunatud tootmisprotsesside parendamiseks ja suurema lisandväärtusega toodangu pakkumiseks. Viimane tähendab kindlasti ka täiendava värske vere kaasamist ettevõtte töösse," lisas ta.

Raasiku Elektri senine tegevjuht Kristo Kaugija teatas märtsis, et lahkub ettevõttest. Kaugija andis juhtimise üle 22. aprillil ja tema viimane tööpäev on 30. aprill, kirjutas ettevõte oma kodulehel. Kaugija ütles hiljuti, et ei avalda oma edasisi plaane, kuid kinnitas, et jääb tööstussektorisse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077