Autor: Tööstusuudised.ee • 25. jaanuar 2019

"Tööstusuudised eetris" esmaspäeval: mis meil Eestis häda on?

Tudengivormeli eestvedajad Martin Ploom ja Rico Jaanipere.
Foto: Tööstusuudised.ee
28. jaanuaril läheb Äripäeva raadios eetrisse järjekordne "Tööstusuudised eetris". Seekord on saates külas tudengivormeli eestvedajad Rico Jaanipere ja Martin Ploom. Andekad noored avaldavad saates, et tuleviku seovad nad kindlasti Eestiga.

Rico Jaanipere tunnistab saates, et temalt küsitakse tuleviku kohta tihti ja hetkel on keeruline öelda, mis järgnevad aastad toovad. "Mis siin Eestis viga on? Kõik räägivad, et välismaal on hea, aga kui nad sinna lähevad, siis lõpuks tulevad ikka tagasi," vastab ta küsimusele, kas näeb oma elu Eesti või välismaal.

Martin Ploom märgib, et tuleviku seob ta tehnoloogiaga, kuid võimalusel on valmis end välismaal täiendama. "Kuni see mind köidab ja on huvitav, siis kõik sobib. Pigem olen ka Eesti poolt. Võib-olla ajutiselt oleksin nõus minema välismaale, aga mitte pikaks ajaks. Mulle meeldib Eestis olla," tunnistab Ploom.

"Tööstusuudised eetris" läheb eetrisse esmaspäeval, 28. jaanuaril kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz.

Saadet juhib Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetab Radius Machining.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077