Autor: Tööstusuudised.ee • 21. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspordi ja impordi indeksid liikusid erisuunaliselt

Eelmise kuuga võrreldes langes keskmisest enam ka turbatoodete hind.
Foto: Andres Haabu
Ekspordihinnaindeks langes 2018. aasta detsembris võrreldes 2017. aasta detsembriga 0,3%, impordihinnaindeks tõusis vastavalt 1,5%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeks langes 2018. aasta detsembris võrreldes novembriga 1,6% ja võrreldes 2017. aasta detsembriga 0,3%. Eelmise kuuga võrreldes langes keskmisest enam naftatoodete, elektroonikaseadmete ja turbatoodete hind, samal ajal tõusis nahktoodete ja elektrienergia hind.

 

Ekspordihinnaindeks

Infogram

Impordihinnaindeks langes 2018. aasta detsembris võrreldes novembriga 1,6% ja tõusis võrreldes 2017. aasta detsembriga 1,5%. Eelmise kuuga võrreldes langes keskmisest enam naftatoodete, elektroonikaseadmete ning toiduainete hind, samal ajal tõusis põllumajandussaaduste, toormetsa ja tekstiiltoodete hind.

 

Impordihinnaindeks

Infogram

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077