Autor: Tööstusuudised.ee • 20. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suure panuse Leedo Tuule Grupi käibekasvu andis puitmajade tootmine

Tuule Grupi asutaja Vjatšeslav Leedo.
Foto: Veiko Tõkman
Möödunud aastal kasvatasid Tuule Grupis kõige enam käivet põllumajandusega tegelevad ettevõtted – pea 60 protsenti. Puitmajade tootmisega tegeleva ettevõtte Saare EREK käive kasvas üle 20 protsendi.

Grupi keskmine käibekasv on esialgsete andmete põhjal eelmise aastaga võrreldes 14–15 protsenti, kirjutas Saarte Hääl.

Tuule Grupi asutaja Vjatšeslav Leedo sõnul jõudsid eelmisel aastal lõpule ümberkorraldused, mis tuli grupis teha seoses mandriühenduse korraldamise lõpetamisega.

“Suur osa tublidest töötajatest, kelle olime sunnitud praamide opereerimiselt koondama, on tänaseks jõudnud tagasi gruppi teistele positsioonidele,” selgitas Leedo.

Leedo sõnul sai vabanenud ressursid, nii inimeste vaimse potentsiaali kui rahalised vahendid, suunata valdkondadesse, kus majanduskasv soodsa pinnase on loonud ja nagu käibekasv näitab, see valik õigustas end. 

Loe pikemalt Saarte Häälest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077