Algas enam kui 130 osalejaga Tööstuse Äriplaan 2018

Tööstuse Äriplaan 2018.
Tööstuse Äriplaan 2018.

Täna toimub Swissoteli konverentsikeskuses tööstussektori suursündmus „Tööstuse Äriplaan 2018“, kuhu on kogenud üle 130 osaleja.

Tööstuse Äriplaan on iga-aastane majanduskonverents, kus kohtuvad tööstussektori juhid ja otsustajad. Konverentsil prognoositakse järgmist aastat ja kaugemat tulevikku. Laval räägivad oma mõtetest ja plaanidest tippjuhid, omanikud ja tippspetsialistid.

Konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 astuvad üles ABB Eesti uus juht Jukka Patrikainen, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, metallitööstuse Estanc omanik Raigo Tammo ja tegevjuht Mihkel Tammo, Saaremaa Piimatööstuse tegevjuht Ülo Kivine, farmaatsiatööstuse Interchemie Werken De Adelaar Eesti omanik ja juht Veiko Saluste, Brand Manuali tööandja brändingu strateeg Jaana Ziius, Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild ja peatoimetaja Meelis Mandel, Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liikmed Anni Hartikainen ja Kristjan Tabri, CGI digitaliseerimise valdkonnajuht Piret Treiberg ja Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juht Kaupo Reede. Lisaks HUUMi juht ja omanik Siim Nellis ning Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing.

Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.

Konverentsi programmiga saab tutvuda SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara