Autor: Tööstusuudised.ee • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas enam kui 130 osalejaga Tööstuse Äriplaan 2018

Tööstuse Äriplaan 2018.
Foto: Raul Mee
Täna toimub Swissoteli konverentsikeskuses tööstussektori suursündmus „Tööstuse Äriplaan 2018“, kuhu on kogenud üle 130 osaleja.

Tööstuse Äriplaan on iga-aastane majanduskonverents, kus kohtuvad tööstussektori juhid ja otsustajad. Konverentsil prognoositakse järgmist aastat ja kaugemat tulevikku. Laval räägivad oma mõtetest ja plaanidest tippjuhid, omanikud ja tippspetsialistid.

Konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 astuvad üles ABB Eesti uus juht Jukka Patrikainen, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, metallitööstuse Estanc omanik Raigo Tammo ja tegevjuht Mihkel Tammo, Saaremaa Piimatööstuse tegevjuht Ülo Kivine, farmaatsiatööstuse Interchemie Werken De Adelaar Eesti omanik ja juht Veiko Saluste, Brand Manuali tööandja brändingu strateeg Jaana Ziius, Äripäeva teemaveebi tööstusuudised.ee juht Harro Puusild ja peatoimetaja Meelis Mandel, Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liikmed Anni Hartikainen ja Kristjan Tabri, CGI digitaliseerimise valdkonnajuht Piret Treiberg ja Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juht Kaupo Reede. Lisaks HUUMi juht ja omanik Siim Nellis ning Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing.

Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.

Konverentsi programmiga saab tutvuda SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077