Autor: Tööstusuudised.ee • 6. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enics investeeris Elva tehasesse 5 miljonit eurot - vaata galeriid!

Jaanus Aal, Mikko Lassas, Erki Mölder ja Aivar Õun.
Foto: Enics
6. septembril toimus Enicsi Elvas asuva tehase laienduse avamine. Käesoleval aastal investeeris ettevõte laienduse ehitusse ja kaasaegse tehnoloogiaga seadmetesse 5 miljonit eurot. Järgnevatel aastatel on plaanis investeerimist uutesse seadmetesse jätkata.

Tehase juhi Jaanus Aali sõnul on tegemist järjekorras juba neljanda Elva tehase laiendusega. “Me kasvame ning oleme teinud olulisi investeeringuid uutesse tehnoloogiatesse, et vastata meie klientide vajadustele üha keerukamate toodete järgi. Automatiseerimine muudab meie tööprotsesse oluliselt efektiivsemaks, mistõttu võin julgelt väita, et oleme maailma mastaabis oma valdkonna tipptegijad,” lisas Aal.

Läbi mitmesuguste kõrgtehnoloogiliste seadmete rakendamisega meie tootmises, jätkame investeerimist oma töötajate oskustesse ja teadmistesse. “Meie eesmärk on kasvada, mistõttu loome järgnevate aastate jooksul juurde töökohti, eriti kvalifitseeritud elektroonika- ja tootmisala spetsialistidele. Usun, et Enics Eesti tehases on ainukordne võimalus inseneridel näha lähedalt niivõrd kõrgel tasemel tipptehnoloogiat ja seda päriselt ka kasutada,” ütles Aal.

Jaanus Aal toob välja, et koostöö kohaliku omavalitsuse ja kogukonnaga on sujunud väga edukalt: “Oleme mitmeid kordi oma tehast laiendanud ning mul on hea meel, et nii Elva linnavalitsus, kohalik kogukond kui ka partnerid on olnud meie ettevõtmiste suhtes toetavad.” 

Enicsi Elva tehases toodetakse erinevatele rahvusvahelistele klientidele keerukaid suuremahulisi tööstuselektroonika lahendusi. Enics Eesti on suurim äriettevõttest tööandja Lõuna-Eestis, mille töötajate ulatub pea 650 inimeseni. Enics Grupil on Euroopas ja Aasias mitmeid tehaseid.

Foto: Enics
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077