5. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metallitöötlusmess EMO Hannover kutsub külla!

Metallitööstusmess EMO Hannover toimub 18.-23.09.2017.
18.-23.09.2017 toimub taaskord rahvusvaheline metallitöötlusmess EMO Hannover. EMO koondab kokku metallitöötluse valdkonna tipptegijad ning seda kõike selle tööstuse ühes tähtsaimas regioonis – Saksamaal.

EMO väljapanek hõlmab kõiki selle ala harusid, alates tööpinkidest kuni täpistööriistade, tööstuselektroonika ja -tarkvarani. Lisainfot väljapaneku kategooriate kohta leiab SIIT. 

Messi raames toimuvad ka mitmed konverentsid ja eriprogrammid, esmakordselt korraldatakse sümpoosion „Production for Tomorrow“, mille teemadeks 3D-tootmine, kergmaterjalide disaini tööstuslikud protsessid ja tootmise digitaliseerimine. Lisainfot leiab SIIT. 

Eelmisel EMO messil oli esindatud üle 2100 ettevõtte 43-st riigist. Ekspertidest ja otsustajatest külastajaid oli kohal 143 000, ligi 60% neist väljaspoolt Saksamaad - enam kui 110 riigist. Saksa-Balti Kaubanduskoda pakub huvilistele tasuta EMO messipileteid. Piletisoovist teatage [email protected] või telefonil 6276 944.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077