Autor: Tööstusuudised.ee • 28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Veski sai Riiast uue juhi

AS Balti Veski endine juhatuse endise esimees Ergo Neeme.
Foto: Andras Kralla
Aktsionäride ja ettevõtte juhi Ergo Neeme ühisel otsuse alusel antakse AS Balti Veski juhtimine üle grupi pikaajalisele liikmele, Riia veski AS Rīgas Dzirnavnieks esindajale Lauri Mõtsnikule.

Ergo Neeme on otsustanud karjääriredelil edasi liikuda ja vastu võtta uued väljakutsed.

„Täname Ergo Neemet tehtud töö eest, hindame kõrgelt tema panust ettevõtte tegevusse. Soovime talle edu uute karjääriplaanide täitmisel. Ettevõtte uus juht jätkab varasema juhi töid ja tema eesmärgiks on Balti Veski positsiooni tugevdamine grupi kontekstis,“ ütles ettevõtete grupi AB Baltic Mill juht Andrejus Cedronas pressiteates.

„Balti Veski liigub arengu uude etappi ja püüab saavutada suuremat lõimumist grupi tegevuses. Minu eelistusteks on ettevõtte tegevuse efektiivsemaks ja intensiivsemaks muutmine ning grupi läbimüügi suurendamine Eesti turul,“ ütles AS Balti Veski uus juht ja juhatuse esimees Lauri Mõtsnik.

Püüdes saavutada ettevõtte suuremat integratsiooni ja tugevdada juhatuse struktuuri, otsustati suurendada juhatuse liikmete arvu. Balti Veski uues juhatuses on kolm liiget: esimeheks valiti Lauri Mõtsnik, AB Baltic Mill juht Andrejus Cedronas ja grupi finantsdirektor Vygantas Reifonas. Ergo Neeme ametiaeg on lõppenud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077