Balti Veski sai Riiast uue juhi

AS Balti Veski endine juhatuse endise esimees Ergo Neeme.
AS Balti Veski endine juhatuse endise esimees Ergo Neeme.

Aktsionäride ja ettevõtte juhi Ergo Neeme ühisel otsuse alusel antakse AS Balti Veski juhtimine üle grupi pikaajalisele liikmele, Riia veski AS Rîgas Dzirnavnieks esindajale Lauri Mõtsnikule.

Ergo Neeme on otsustanud karjääriredelil edasi liikuda ja vastu võtta uued väljakutsed.
„Täname Ergo Neemet tehtud töö eest, hindame kõrgelt tema panust ettevõtte tegevusse. Soovime talle edu uute karjääriplaanide täitmisel. Ettevõtte uus juht jätkab varasema juhi töid ja tema eesmärgiks on Balti Veski positsiooni tugevdamine grupi kontekstis,“ ütles ettevõtete grupi AB Baltic Mill juht Andrejus Cedronas pressiteates.

„Balti Veski liigub arengu uude etappi ja püüab saavutada suuremat lõimumist grupi tegevuses. Minu eelistusteks on ettevõtte tegevuse efektiivsemaks ja intensiivsemaks muutmine ning grupi läbimüügi suurendamine Eesti turul,“ ütles AS Balti Veski uus juht ja juhatuse esimees Lauri Mõtsnik.

Püüdes saavutada ettevõtte suuremat integratsiooni ja tugevdada juhatuse struktuuri, otsustati suurendada juhatuse liikmete arvu. Balti Veski uues juhatuses on kolm liiget: esimeheks valiti Lauri Mõtsnik, AB Baltic Mill juht Andrejus Cedronas ja grupi finantsdirektor Vygantas Reifonas. Ergo Neeme ametiaeg on lõppenud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara