Autor: Tööstusuudised.ee • 18. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas 3D-printimine aitab Eesti tööstusel kasvada?

3D-printimine ei ole tööstuste jaoks enam kauge ja juba praegu kasutavad seda võimalust droonide tootjad ja majatootjad. Tööstusuudised.ee konverentsil "3D-printimine kui ärikasvataja Eesti tööstuses - pigem tänapäev kui tulevik" vaadeldakse, kui kaugele on see tehnoloogia Eestis arenenud.

3D-printimine kui ärikasvataja Eesti tööstuses - pigem tänapäev kui tulevik

Täpsema programmiga saad tutvuda SIIN.

Registreerida saab SIIN.

3D-printimise konverents koondabki olemasolevad teadmised ja kogemused ning jagab neid kuulajatega. Konverentsil räägime uutest tehnoloogiatest ja nende võimalustest ning anname mõtteid, kuidas edendada innovatsiooni ja tõsta oma ettevõtte konkurentsivõimet. Täpsemalt ka sellest, kui kaugele on arenenud 3D-printimise tehnoloogia Eestis ja mujal maailmas. Toome välja, milliseid eeliseid suudab 3D-printimine pakkuda.

Konverentsil esinevad: 

Rene Küttim, EASi ettevõtte arenguprogrammi juht

Mart Enn Koppel, KOPPEL patendibüroo OÜ, Euroopa ja Eesti patendi-, kaubamärgi ja disainivolinik, advokaat (MA, USA)

Taavi Kikas, 3D Printer OS, asutaja

Margus Ross, Infotark AS, juhatuse liige

Marek Jõeleht, Tallinna Tehnikaülikooli mehhaanikateaduskonna   doktorant 

Rainer Kivimäe, Baltal OÜ 

Piret Mägi, TTÜ polümeermaterjalide instituudi magistrant

Janis Jatnieks, SIA Baltic 3D, tegevjuht

Oliver Mets, Insero OÜ, tegevjuht

Rauno Luiv, Dental Export OÜ, tehnoloogiajuht

Marek Strandberg,Kodasemaleiutaja ja tehnoloogiainsener (moderaator)

Viljo Veesaar, NAS Grupi tegevjuht

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077