Autor: Harro Puusild • 11. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütuseturu aastakonverentsile lisandus uus esineja

RKK teadur Anna Bulakh.
Foto: ICDS
Kütuseturu Aastakonverentsil 2016 astub kuulajate ette ka Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse teadur Anna Bulakh, kes räägib Eesti vedelkütuste transiidist.

Täpsemalt keskendub Anna Bulakh oma ettekandes Eesti vedelkütuste transiidile ja sellele, kuidas transiit mõjutab meie energiajulgeolekut. 

Anna Bulakh hakkas RKK-s tööle 2013. aasta veebruarikuus. Varem on Anna uurinud Praha Julgeolekuuuringute Instituudis idapartnerluse piirkonna julgeolekut ning olnud Eesti Diplomaatide Kooli idapartnerluse riikide noortele diplomaatidele ja riigiteenistujatele suunatud õppeprogrammi „Rahvusvahelised suhted ja Euroopa integratsioon“ stipendiaat. Tal on Portugalis omandatud magistrikraad politoloogias ja rahvusvahelistes suhetes ning Ukrainas omandatud bakalaureusekraad majandusteoorias.

Bulakhi uurimisvaldkonnad on peamiselt energiajulgeolek, idapartnerlus ning selle piirkonna, sealhulgas Ukraina, Gruusia ja Moldova julgeolek.

Kütuseturu Aastakonverents 2016 toimub 27. aprilli 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.

Tutvu konverentsi täpse programmiga SIIN ja registreeri SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077