Autor: Harro Puusild • 19. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütuseturu Aastakonverents 2016 vaatab tulevikku

Tööstusuudised.ee korraldab koostöös Eesti Õliühinguga 27. aprillil traditsioonilise kütuseturu aastakonverentsi, kus uuringufirma TNS Emor esitleb ka kevadel korraldatavat kütuseturu uuringut.

Toimub 27. aprillil 2016 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses

Kavaga saad tutvuda siin

Registreerida saab siin.

Esinevad: 

Toomas Saks, Eesti Õliühing

Heido Vitsur, LHV Pank

Priit Enok, Eesti Vedelkütuste Agentuur OSPA

Agne Kinks, TNS Emor 

Meelis Migur, Statoil Fuel & Retail

Ando Leppiman, Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Siim Meeliste, Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Uuringut, kus käsitletakse aktsiisitõusude mõjusid praegu ja kaugemas tulevikus, tutvustab TNS Emori osakonnajuht Agne­ Kinks. Tulemusi analüüsib Stat­oil Fuel &Retail mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Lisaks uuringule teeb Eesti Õliühingu esimees Toomas Saks ülevaate koduturu olukorrast ja LHV majandusanalüütik Heido Vitsur maailma­ trendidest. Kütusereservide majandamise süsteemist ja kasutamisest kriisiolukorras räägib Eesti Vedelkütuste Agentuuri OSPA juhataja Priit Enok.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist on esinemas energeetika ja ehituse asekantsler Ando Leppiman ja energeetika osakonna ekspert Siim Meeliste, kes räägivad üleminekust biokomponentidele ja biometaani arengust. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077