Autor: Harro Puusild • 22. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata edukaimaid elektroonikafirmasid

Enics Eesti
Autor: Arno Mikkor
Elektroonikasektori TOPis tõusis liidripositsioonile Enics Eesti AS, mille kasum kasvas mullu 1,5 miljoni euro võrra 5,6 miljonini. Aasta varem oli Enics teisel kohal.

Enics Eesti juhatuse liige Jaanus Aal. ütles, et kasvu taga on häst klappiv meeskonnatöö. „Suutsime kogu tehase oluliselt efektiivsemaks muuta, vähendada inimeste voolavust ja suurendada nende üldist rahulolu. Pöörasime väga palju tähelepanu protsesside arendamisse ja proovisime kogu juhtkonnaga inimeste jaoks olemas olla,“ kommenteeris Aal.

“Üldiselt ei saa kurta,” vastas Eesti Elektroonikatööstuse Liidu tegevjuht Arno Kolk küsimusele, kuidas läheb Eesti elektroonikatööstusel. Jätkuvalt tuleb elektroonikat pigem juurde kui väheneb ja oma osa saavad ka Eesti tegijad.

Äripäeva elektroonikatööstuse TOP 5:

1. Enics Eesti AS

2. Scanfil OÜ3. ALK-Technic OÜ4-5. Glasstress OÜ4-5. NOTE Pärnu OÜ

Kogu edetabelit koos majandustulemustega vaata Äripäevast.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077