8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani turul toob edu kannatlikkus

Taani eksportiva Loodusvägi OÜ juhatuse esimees Ahto Vegmann.
Autor: Eiko Kink
Eesti tooted on taanlaste silmis Ida-Euroopa kaup, mida ei saa pimesi usaldada. Oma koht Taani turul tuleb kvaliteedi ja paindlikkusega välja teenida.

Eesti ettevõtjatel peaks olema lihtne Taanis asju ajada. "Taani ja Eesti vahel on otselennud, suhted head, sealne rahvaarv on väike, inimesed avatud ja kõnelevad inglise keelt," kirjeldas Taani turu eeliseid metallkonstruktsioone tootva OÜ Terasman müügijuht Toomas Molok.

Molok soovitas enne Taani turule sisenemist selgeks teha Taani tööstuse struktuur. "Kas seal leidub kliente, kui palju neid on, milline on nende rahaline olukord, kui suur on käive ja kui suur võib üldse olla tellimuste maht," kirjeldas ta.

Täpsemalt loe portaalist aripaev.ee.

Autor: Maarja Lega, Äripäeva kaasautor

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077