Puudulik taristu takistab uute tehaste ehitamist

Margus Kohava (Combimilli omanik)
Margus Kohava (Combimilli omanik)

Puidutööstuskontserni Combimilli omanik Margus Kohava ütles konverentsil Äriplaan 2016, et Eesti infrastruktuur ja riigi valmisolek seda parandada on mittesobiv, et arendada ettevõtet ja ehitada siia uusi tehaseid.

Kuigi Eestis on mitmeid konkurentsieeliseid oli Kohava rahulolematu infastruktuuri ja kommunikatsioonide olukorraga – teed, sillad ja elektrivõrgud.“ Meil oli see aasta kavas ehitada 2 uut tehast,“ rääkis Kohava. Selleks uuriti, millised on võimalused plaanitavatesse tehastesse saada elektrit. Kõigepealt, et saada vastust pidime ootama 6 kuud, et saada teada, et elektri saamine võtab aega 3,5 aastat ja maksab 1,5 miljonit eurot ettevõttele, ütles Kohava. „Selline aeg ei ole meie jaoks absoluutselt vastuvõetav,“ nentis ta.

Margus Kohava esineb ka 3. novembril toimuval konverentsil Tööstuse Äriplaan 2016. Vaata lähemalt SIIT.

 

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara