Autor: Tanel Raig • 30. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puudulik taristu takistab uute tehaste ehitamist

Margus Kohava (Combimilli omanik)
Autor: Andres Haabu
Puidutööstuskontserni Combimilli omanik Margus Kohava ütles konverentsil Äriplaan 2016, et Eesti infrastruktuur ja riigi valmisolek seda parandada on mittesobiv, et arendada ettevõtet ja ehitada siia uusi tehaseid.

Kuigi Eestis on mitmeid konkurentsieeliseid oli Kohava rahulolematu infastruktuuri ja kommunikatsioonide olukorraga – teed, sillad ja elektrivõrgud.“ Meil oli see aasta kavas ehitada 2 uut tehast,“ rääkis Kohava. Selleks uuriti, millised on võimalused plaanitavatesse tehastesse saada elektrit. Kõigepealt, et saada vastust pidime ootama 6 kuud, et saada teada, et elektri saamine võtab aega 3,5 aastat ja maksab 1,5 miljonit eurot ettevõttele, ütles Kohava. „Selline aeg ei ole meie jaoks absoluutselt vastuvõetav,“ nentis ta.

Margus Kohava esineb ka 3. novembril toimuval konverentsil Tööstuse Äriplaan 2016. Vaata lähemalt SIIT.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077