Mai lõpus Tallinna börsile läinud Võrumaa joogitootja Linda Nektar plaanib järgmisel aastal hoolega laieneda ja investeerida, eelkõige uude nende enda välja töötatud aroomitehnoloogiasse.
Võrumaal Kobela alevikus tegutsev 11 töötajaga Linda Nektar, kes toodab toorveini ja aroome, on ettevõtte juhi Kadri Rauba sõnul seadnud järgmiseks aastaks põhifookuse investeeringutele, millega alustati juba tänavu.
Aroome, mida Linda Nektar kogub oma tootmisprotsessist enda välja töötatud tehnoloogilise lahendusega, kasutatakse nii jookide, maiustuste kui ka küpsetiste valmistamisel. Rauba teada ei tegele sellega ükski teine Eesti ettevõte ning Linda Nektari aroomide vastu on huvi tundnud nii joogi- kui ka toiduainetööstused.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
2010. aasta märkimisväärse käibekasvu taga olid julged otsused 2009. aastal.
ASi Linda Nektari möödunud aastane ligi kolmekordne käibekasv tuli ettevõtte juhataja Kadri Rauba kinnitusel uute klientide leidmisega Eestist ja Euroopa Liidust.
Tööstusettevõtte tööprotsesside edukus algab töökindlatest ja vastupidavatest seadmetest. Lahendused, mis taluvad äärmuslikke töötingimusi ning toetavad kiiret ja täpset andmetöötlust, muudavad igapäevaprotsessid sujuvamaks ja efektiivsemaks. Tööstusseadmed aitavad vähendada seisakuid, tõsta tootlikkust ja kindlustada tööprotsesside sujuvuse ka karmides oludes ‒ olgu tegemist laohalduse, tootmise, toodete etiketeerimise või andmesisestuse ja -vahetusega.