Autor: Tanel Raig • 16. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rauba: Linda Nektari uued kliendid Euroopas

ASi Linda Nektari möödunud aastane ligi kolmekordne käibekasv tuli ettevõtte juhataja Kadri Rauba kinnitusel uute klientide leidmisega Eestist ja Euroopa Liidust.

Ettevõtte põhitoodanguks on veinibaas, mida joogitootjad kasutavad siidri ning teiste lahjade alkohoolsete jookide tootmiseks. „Oleme tegelenud tootmise efektiivistamisega, tootearendusega ning uute klientide leidmisega nii Eestis kui mujal Euroopa Liidus. Nendest teguritest on tulnud ka käibe ja kasumi kasv,” kinnitab Rauba.

Selleks aastaks plaanib ettevõte Rauba ütlusel vaid natuke käibekasvu. Samas kavandatakse investeeringuid tootmise laiendamisse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077