Autor: Tanel Raig • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia võtab praktikale üle 100 õppuri

Eesti Energia pakub sel kevadel ja suvel praktikavõimalust enam kui sajale kõrg- ja kutsekoolide õppurile. Kandideerimine praktikale kestab 31. märtsini.

Praktikakohti pakub Eesti Energia üle Eesti ning kõikides ettevõtte tegevusvaldkondades: põlevkivi kaevandamises, elektri, soojuse ja vedelkütuste tootmises, energia jaotamises ja müügis ning äriarenduse üksustes. Valdav osa praktikakohtadest asub Ida-Virumaal, kuhu on koondunud põlevkivitööstuse ettevõtted, ent kandideerida on võimalik ka Tallinnas ja Lõuna-Eestis asuvatele praktikakohtadele.

Eesti Energia välise järelkasvu projektijuhi Mirjam Lindpere sõnul pakub praktika Eesti Energias õppuritele võimalust saada ettekujutus eesootavast tööelust ning paljudel juhtudel ka alustada oma karjääri. „Meie eelmise aasta praktikantidest töötab täna Eesti Energias 24 inimest ning iga-aastaselt keskmiselt iga kuues uus töötaja on endine praktikant,“ lisas Lindpere.

Sõltuvalt praktikandi ettevalmistusest ja ülesannetest maksab Eesti Energia praktikantidele tasu ning tublimatele võidakse praktika ning õpingute lõppedes teha tööpakkumine edasiseks tööks Eesti Energias.

Igal aastal käib Eesti Energia ettevõtetes praktikal ligikaudu 250 õppurit – pooled neist suvehooajal ja pooled muul ajal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077