Andres Kivistik lahkub Skano Groupi juhi kohalt

AS Skano Group teatas, et täna toimunud nõukogu koosolekul esitas lahkumispalve juhatuse esimees Andres Kivistik.

Kivistik on töötanud Skano struktuuris juhatuse liikme ja esimehena üle kuue ja poole aasta. Ettevõtte teatel juhtis ta ettevõtet edukalt kogu majanduskriisi vältel ja on aidanud ettevõttel oma turuosa ja käivet kasvatada peale kriisi (III kvartali käive ületas esmakordselt Skano ajaloos 5 miljonit eurot).

„Samal ajal on hr. Kivistiku muud ärihuvid vahepeal oluliselt kasvanud ja nõuavad täna ajaressurssi ja pühendumist, mis ei luba samaaegselt täiskohaga jätkata Skano Groupi juhatuse esimehena,“ teatas ettevõte.

Nõukogu rahuldas Andres Kivistiku tagasiastumispalve Skano Group ASi ja kontserni teiste tütarettevõtete juhatuse esimehe kohalt. Vastavalt kokkuleppele jätkab Andres Kivistik koostööd Skano Groupiga kuni 31. detsembrini 2013.

Nõukogu otsustas määrata uueks juhatuse esimeheks ettevõtte senise juhatuse liikme ja finantsjuhi Martin Kalle.

Martin Kalle liitus Skano Groupiga 2013. aasta algul ja on varem töötanud juhatuse liikmena Magnum ASis, Ehitus Servis ASis (Bauhof) ja PricewaterhouseCoopers ASis. Kalle omab majandusalast kõrgharidust Estonian Business Schoolist ning talle kuulub ka 4331 Skano Groupi aktsiat.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara