Autor: Raigo Neudorf • 12. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Kivistik lahkub Skano Groupi juhi kohalt

AS Skano Group teatas, et täna toimunud nõukogu koosolekul esitas lahkumispalve juhatuse esimees Andres Kivistik.

Kivistik on töötanud Skano struktuuris juhatuse liikme ja esimehena üle kuue ja poole aasta. Ettevõtte teatel juhtis ta ettevõtet edukalt kogu majanduskriisi vältel ja on aidanud ettevõttel oma turuosa ja käivet kasvatada peale kriisi (III kvartali käive ületas esmakordselt Skano ajaloos 5 miljonit eurot).

„Samal ajal on hr. Kivistiku muud ärihuvid vahepeal oluliselt kasvanud ja nõuavad täna ajaressurssi ja pühendumist, mis ei luba samaaegselt täiskohaga jätkata Skano Groupi juhatuse esimehena,“ teatas ettevõte.

Nõukogu rahuldas Andres Kivistiku tagasiastumispalve Skano Group ASi ja kontserni teiste tütarettevõtete juhatuse esimehe kohalt. Vastavalt kokkuleppele jätkab Andres Kivistik koostööd Skano Groupiga kuni 31. detsembrini 2013.Nõukogu otsustas määrata uueks juhatuse esimeheks ettevõtte senise juhatuse liikme ja finantsjuhi Martin Kalle.Martin Kalle liitus Skano Groupiga 2013. aasta algul ja on varem töötanud juhatuse liikmena Magnum ASis, Ehitus Servis ASis (Bauhof) ja PricewaterhouseCoopers ASis. Kalle omab majandusalast kõrgharidust Estonian Business Schoolist ning talle kuulub ka 4331 Skano Groupi aktsiat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077